Politika zasebnosti

PRAVNO OBVESTILO IN IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

1) Vsebina spletne strani
Vse objavljene vsebine (npr. članki) so informativnega značaja in služijo informiranju. Diana Klarič se kot avtor teh vsebin obvezuje, da bo storila vse, da bodo podatki na spletni strani resnični, zanesljivi in kakovostni - npr. članki. 
2) Varstvo osebnih podatkov 
Splošni pogoji obdelave osebnih podatkov. 
Zavedamo se pomena in pomembnosti varnosti vaših osebnih podatkov in skrbno spoštujemo ter tudi uveljavljamo veljavno nacionalno in evropsko zakonodajo s tega področja. Vsi zbrani podatki bodo uporabljeni izključno z namenom za katerega so bili zbrani.
-  Namen obdelave pridobljenih osebnih podatkov
Vaše osebne podatke obdelujemo z namenom, da vam na podlagi teh priskrbimo najboljšo uporabniško izkušnjo in hkrati zagotavljamo najvišjo stopnjo skrbnosti s področja varnosti in diskretnosti pri shranjevanju in tudi obdelavi.
-  Podatki pridobljeni na podlagi izpolnjenega obrazca
Podatke pridobljene na podlagi obrazca (ime, priimek, telefonska številka, e-naslov,...) zbiramo na varen in korekten način. Do njih imajo dostop samo zaposleni, ki te podatke potrebujejo za obdelavo in odgovor na vaše povprašanje in nadaljno poslovno sodelovanje.
- Posredovanje osebnih podatkov tretjim osebam
Diana Klarič s.p. se zavezuje, da nobenih zbranih osebnih podatkov ne bo prodajal ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam in jih bo uporabil le v namene zapisane v tej izjavi o varstvu podatkov.

3) Zaščita avtorskih pravic 
stran je v izključni lasti podjetja Diana Klarič s.p. Uporabnikom spletne strani ni dovoljena uporaba objavljenih slik, besedil, dokumentov in drugih podatkov, objavljenih na tej spletni strani.

4) Soglašanje s pogoji
Z vstopom na spletno stran z-diano.si soglašate, da ste seznanjeni in, da se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.